Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Murhaavan hyvä illallinen

Eurajoki | Vuojoen Kartano

Murhamysteeri-illallinen on ohjelmallinen illanvietto, jossa yhdistyvät hyvä ruoka ja juoma sekä laadukas ja jännittävä teatteriesitys. Illan aikana näyttelijät esittävät yleisölle kiperän murhapähkinän epäiltyineen ja alibeineen. Ennen kuin syyllinen ja motiivit paljastuvat, pääsee yleisökin arvailemaan oman pöytäseurueensa kanssa oikeaa ratkaisua ja ratkaisemaan rikosta.

Murhamysteeri-illalliseen voi osallistua vain tarkkailevana salapoliisina, mutta jokaiselle pöytäseurueelle tarjotaan myös mahdollisuus kuulustella kutakin epäiltyä ja siten saada selville lisävihjeitä. Sherlock Holmes, neiti Marple, Hercule Poirot ja lordi Peter Wimsey sekä Cluedo-peli saattavat toimia dekkaroinnin esikuvina. Halutessaan yleisö voi pukeutua murhan teeman mukaisesti ja siten nostaa tunnelmaa entisestään.

Murhaillallinen sopii mm. työporukan juhliin, pikkujouluihin, illanistujaisiin, syntymäpäiville ja polttareihin. Tule yksin tai porukalla.

Murhamysteerit tarjoillaan tunnelmallisissa juhlatiloissa Vuojoen Kartanolla pe 30.10, la 21.11 ja la 16.1.2021. Kaikki esitykset alkavat klo 19. Illallisen hinta 79€/hlö.

Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen esitystä:
murhamestarit@gmail.com

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 30.10. klo 19–23
  • la 21.11. klo 19–23
  • la 16.1.2021 klo 19–23

Tapahtumapaikka: 

Vuojoen Kartano

Sijaintikunta: 

Eurajoki

Käyntiosoite: 

Kartanontie 28

Postinumero: 

27100

Postitoimipaikka: 

Eurajoki

Tapahtuman lisätiedot: