Herra Hakkaraisen talossa leikkejä talvilomalla

Sastamala | Herra Hakkaraisen talo
Ihmettelyn iloa Herra Hakkaraisen talossa. Kuva Visit Tampere, Laura Vanzo
Ihmettelyn iloa Herra Hakkaraisen talossa. Kuva Visit Tampere, Laura Vanzo

Koululaisten talvilomaviikoilla 8 ja 9 eli 22.2.-6.3 kannattaa lapsiperheiden ottaa kohteeksi Herra Hakkaraisen talo.

Herra Hakkaraisen talo on talvilomaviikoilla auki ja kävijämäärää rajoitetaan, jotta leikit olisivat kaikkien kannalta mahdollisimman turvallisia.

Varaa leikkiaika omalle porukallesi etukäteen numerosta 044-770 3102. Kun varaat leikkiajan etukäteen, varmistat että pääset leikkimään juuri silloin kuin teidän porukallenne sopii. Kävijämäärien rajoittamisen ansiosta jokaisella porukalla on tilaa leikkiä ja turvavälit on helppo säilyttää. Lisäksi suosittelemme kasvomaskin käyttöä aikuisille.

Herra Hakkaraisen talo sijaitsee Sastamalan Vammalassa, n. tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Matkan voi taittaa halutessaan auton lisäksi näppärästi myös junalla tai bussilla.

Herra Hakkaraisen talon sisätiloissa leikkiin kutsuvat Mauri Kunnaksen kirjoista tutut miljööt: Herra Hakkaraisen oma koti, Artturin ritareitten sali, Kaikkien aikojen avaruus sekä Koiramäen lasten vanha kaupunki.

Herra Hakkaraisen kodissa voit leikkiä kotia, vierailla kilttien ja sopivasti jännittävien kaappikellon kummitusten luona ja laskea palomiehen tankoa pitkin. Artturin ritareitten salissa kiipeät linnanmuurille ja lasket sieltä liukumäkeä alas, eikä tietenkään unohdeta miekkailua, mikä on yksi ritarisalin ehdottomista vetonauloista!

Kaikkien aikojen avaruus kutsuu pehmeälle planeetan pinnalle ihastelemaan tähtiä ja käymään punaisen koulubussin kyydissä avaruuslennolla. Avaruudesta voit etsiä oman horoskooppimerkkisikin! Koiramäen lasten vanha kaupunki vie menneisyyteen 1800-luvulle sekatavarakaupan ja suutarin verstaan kiehtoviin maailmoihin.

Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha talon takapihalla ei ole varsinaisesti avoinna, mutta leikkimään sinne voi silti mennä. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että talvirenkaattomat polkuautot ovat talviajan varikolla ja huollossa, mutta autopihalla saa juoksennella, vierailla vaikkapa poliisiasemalla ja keltaisessa bussissa ja nauttia talvesta.

Herra Hakkaraisen talo on avoinna ympäri vuoden. Leikkimään pääsee siis vaikka heti!

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 22.2.–6.3.

  • ma klo 10–17
  • ti klo 10–17
  • ke klo 10–17
  • to klo 10–17
  • pe klo 10–17
  • la klo 10–16

Tapahtumapaikka: 

Herra Hakkaraisen talo

Sijaintikunta: 

Sastamala

Käyntiosoite: 

Marttilankatu 10

Postinumero: 

38200

Postitoimipaikka: 

Sastamala

Puhelinnumero: 

0447703102

Sähköposti: 

info@herrahakkaraisentalo.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

Pääsylippu 7 €/hlö. Ryhmälippu 6 €/hlö, kun seurueessa vähintään 4 yli 2 v. henkilöä. Alle 2-vuotiaat aina ilmaiseksi.