Toripäivät

Kankaanpää | Kauppatori 1, 38700 Kankaanpää

Perinteiset toripäivät Kankaanpään torilla joka torstai.

Torstai on perinteinen toripäivä, jolloin keskustassa on paljon vilinää. Torstaitori on ympärivuotinen ja se kerää väkeä runsaasti myös ympäristökunnista. Torstain sattuessa pyhäpäivään, toripäivä siirtyy aikaisemmaksi seuraavalle arkipäivälle ennen ko. torstaita. Toriaika torstaisin: klo 7-13.

Koronavirustilanteesta johtuen toritoiminnassa noudatetaan seuraavia ohjeistuksia toistaiseksi:
Myyntipaikat järjestetään vuosipaikan varanneille siten, että koko torialue tulee käyttöön. Paikat katsotaan mahdollisimman väljästi, jotta asiointi on mahdollista ilman ruuhkia ja turhia kontakteja.

Myös muita myyjiä sijoitetaan mahdollisuuksien mukaan torille. Heitä pyydetään olemaan ennakkoon yhteydessä torivalvojaan, puh. 044 577 2701.

Torilla kävijöitä sekä torimyyjiä pyydetään noudattamaan Valtioneuvoston antamia rajoituksia ja suosituksia koronavirustilanteen johdosta. Pidetään huoli etäisyyksistä ja hygieniasta! Sairaana ei tule asioida torilla.

Torimyyjiä pyydetään vastaamaan oman myyntipaikkansa aiheuttaman jonomuodostelman riittävästä väljyydestä. Maksutapahtumat suositellaan tehtäväksi maksukortin lähimaksua käyttäen. Mikäli maksu tapahtuu käteisellä, täytyy pitää huolta hygieniasta. Myyntipisteille suositellaan käsidesiä asiakkaiden käyttöön.

Järjestäjä:
Kankaanpään kaupunki
02 57 700 (vaihde)
kankaanpaan.kaupunki@kankaanpaa.fi
https://www.kankaanpaa.fi/

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 7.1.–17.12.

  • to

Tapahtumapaikka: 

Kauppatori 1, 38700 Kankaanpää

Sijaintikunta: 

Kankaanpää

Tapahtuman lisätiedot: