Hans Viebrockin valokuvataidenäyttely Epätäsmällisiä alueita

Kankaanpää | Kankaanpää

Ludwig Wittgensteinin Filosofisista tutkimuksista löytyy seuraava ilmaisu: ”... epätäsmällisesti rajattua aluetta ei voi sanoa lainkaan alueeksi.”
Valokuvateokseni pohjautuvat ajatukseen alueista tai olosuhteista, joissa täsmällinen muuttuu epätäsmälliseksi, joissa epäjärjestys valtaa etenevästi alaa ja joissa arkitodellisuuden ja luontosuhteen välille muodostuu yhä suurempi epäsuhta.
Kuvaan usein yhteiskunnan reuna-alueille kätkeytyvillä ”unohdetuilla” alueilla, jotka ovat hetken tai ikuisuuksien ajan vapaasti muotoutuvan järjestyksen vallassa. Minua kiinnostavat niihin liittyvät erilaiset käynnissä olevat reaaliaikaiset ja historialliset muutosprosessit. Työskentelen usein intuitiivisesti itselleni oudoissa ympäristöissä ja kuvieni tausta-ajatukset saattavat kummuta vaikkapa paikallishistorian tutkimuksesta, semiotiikasta, elokuvien kuvastoista tai taiteellisen esittämisen traditioiden tarkastelusta.
---
Hans Viebrock (s.1962) on tamperelainen valokuvataiteilija, joka toteuttaa yhteiskunnan reuna-alueille
sijoittuvia valokuvaprojekteja. Projektien kuvia hän on esitellyt 19 yksityisnäyttelyssa ja monissa yhteisnäyttelyissä ympäri Suomea.
Hans Viebrock
hansvie@gmail.com
www.hansvie.com

Järjestäjä:
Kankaanpään Galleria
045 854 6161
kankaanpaan.galleria@gmail.com
https://kankaanpaantaideyhdistys.fi/

Tapahtuma-ajat: 

  • 29.9.–24.10.

Tapahtumapaikka: 

Kankaanpää

Sijaintikunta: 

Kankaanpää

Tapahtuman lisätiedot: