Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Blackpink the Movie

Turku | Kinopalatsi

Lajityyppi: Movie: konsertti, event cinema.
Kesto: 1 t 40 min.

Maailman rakastama K-pop –bändi BLACKPINK juhlii viisivuotissynttäreitään julkaisemalla BLACKPINK THE MOVIE:n. Elokuva on erityslahja BLINK:eille, eli BLACKIPINK:in faneille – Mahdollisuus verestää vanhoja muistoja ja nauttia upeista esityksistä.

BLACKPINK - JISOO, JENNIE, ROSÉ, ja LISA – Bändin suosio on kasvanut räjähdysmäisesti sen jälkeen kun se astui julkisuuteen 8.8.2016. Niin hektisiä kuin vuodet ovatkin olleet, muistot, lavaesiintymisten riemu ja upeat hetket on kääritty ”kuin lahjana kaikille faneille” BLACKPINK THE MOVIE:ssa.

Elokuva koostuu jokaiseen jäseneen keskittyvistä osista, esimerkiksi mainittakoon ”The Room of Memories”, joka kertoo muistoista viiden vuoden matkan varrelta. ”Beauty” keskittyy bändin jäseniin ja heidän erityisiin ominaisuuksiin. ”Exclusive Interviews” on viesti faneille. Lisäksi tietenkin nähdään runsaasti BLACKPINKIN upeita konserttitaltiointeja! THE SHOW (2021) ja IN YOUR AREA (2018) ja liuta muita hittibiisejä koskettavat ja liikuttavat myös leffateatterissa.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 8.8. klo 20

Tapahtumapaikka: 

Kinopalatsi

Sijaintikunta: 

Turku

Käyntiosoite: 

Kauppiaskatu 11

Postinumero: 

20100

Postitoimipaikka: 

Turku

Puhelinnumero: 

0600 007007

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

S

Järjestäjä: